به گزارش جویباران، کارگاه تولیدی عسل تقلبی توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو تبریز کشف و پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، کارشناسان مواد خوراکی و آشامیدنی این معاونت در پی اطلاعات واصله و بررسی‌های به عمل آمده به محل تولید و بسته‌بندی عسل تقلبی واقع در کندرود مراجعه و مقادیر زیادی عسل فله و بسته‌بندی‌شده تقلبی را توقیف کردند.

تولید عسل در این کارگاه غیرمجاز کاملا غیربهداشتی و دیگ‌های تولید عسل بدون رعایت مسائل بهداشتی بوده و به‌صورت دستی از مواد غیرمجاز، شکر و اسانس در ظروف شیشه‌ای پر می‌شد.

در این بازدید بیش از ۵ تن عسل تقلبی بسته‌بندی شده با برندهای مختلف و مقادیر زیادی برچسب و کارتن کشف و توقیف گردید.

قابل ذکر است پرونده فرد خاطی به مراجع قضایی جهت بررسی و رسیدگی های قضایی ارجاع شد.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو از عموم شهروندان خواست هنگام خرید هر نوع محصول خوراکی و آشامیدنی به شماره پروانه ساخت درج شده در برچسب محصول دقت کنند و موارد مشکوک، غیر مجاز و هر گونه شکایات از محصولات تولیدی خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی را با شماره تلفن های ۳۴۴۲۱۹۲۴ و ۳۴۴۲۹۳۹۴ یا بصورت حضوری به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز اطلاع دهند تا در اسرع وقت اقدامات لازم در این خصوص انجام گیرد.