به گزارش جویباران،به نقل از فوت و فن استروزل نوعی شیرینی است که با کره، خرده‌های نان و شکر تهیه می‌شود و اصولا برای روی مافین یا نان استفاده می‌شود.

 

مافین استروزل یک عصرانه فوق العاده

 

تعداد: ۱۲ عدد
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

روغن
یک پیمانه آرد کامل
یک پیمانه آرد گندم
۱/۳ پیمانه شکر قهوه‌ای
۲ ٫ ۵ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
¼ قاشق چایخوری نمک
دو عدد تخم‌مرغ درشت
یک پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
¾ پیمانه سیب رنده شده
دو قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی
یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، آرد گندم، ۱/۳ پیمانه شکر قهوه‌ای، بیکینگ‌پودر، ادویه پای سیب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در میان آن‌ها یک گودال ایجاد کنید و کنار بگذارید.

۲- در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید، شیر و روغن کانولا را اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به طور یکجا به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، سیب رنده شده را اضافه کنید. با قاشق مایه آماده شده را درون قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آن‌ها را پر کنید.

۳- در یک کاسه کوچک، گردو، تخم کتان و یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و با هم‌زن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آن‌ها را روی مواد داخل قالب‌های مافین بریزید.

۴- آن‌ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این دسر را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۱۶۳
چربی: ۶ گرم
کلسترول: ۳۹ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۲۵ گرم
فیبر: ۲ گرم
پروتئین: ۴ گرم
سدیم: ۱۶۷ میلی‌گرم