انتخابات شورای دانش‌آموزی نوعی تمرین دموکراسی است/ انتخابات شوراهای دانش‌آموزی نماد پویایی و نشاط در مدرسه است سیکاپل تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود/ مهم‌ترین وظیفه ما در شورای ترافیک فرهنگ‌سازی است یزدانی مدال برنز جهانی را به گردن آویخت تأمین ۵۰ درصد آب کشاورزی جویبار با لایروبی آب‌بندان‌ها/ لایروبی ۶ قطعه آبندان در جویبار با اعتبار ۶ میلیارد تومان آب‌بندان‌ها منبع اصلی تأمین آب کشاورزی در جویبار هستند/جویبار در اولویت لایروبی آب‌بندان‌ها در استان است مدال برنز کاراته‌کار جویبار در المپیک جوانان سردمداران FATF از حامیان اصلی مالی و سیاسی تروریست‌ها هستند خط قرمز من پایبندی به قانون است/ نگاه من در کار پرهیز از هرگونه تنش و حاشیه است/ ازتمام ظرفیت‌ها برای توسعه جویبار کمک خواهم گرفت جذب ۷۱ درصدی اعتبار اشتغال روستایی در جویبار/ وضعیت جذب اعتبار در جویبار رضایت‌بخش نیست احداث اولین پارک جنگلی در جویبار با بهترین کیفیت

به گزارش جویباران، بعضی از مردم غذای اضافی را بلافاصله جمع می‌کنند و عده‌ای دیگر صبر می‌کنند غذا به دمای محیط برسد. فکر می‌کنید کدام روش درست است؟به نقل از سلامت نیوز،  بیشتر افرادی که غذا را پیش از گذاشتن در یخچال به دمای محیط می‌رسانند می‌خواهند با اجتناب از گذاشتن غذای گرم در یخچال مانع از گرم شدن غذا‌های اطراف آن و افزایش احتمال فساد آن‌ها شوند. این مشکل تنها زمانی می‌تواند رخ دهد که فرد قابلمه بزرگی از سوپ جوشان را داخل یخچال بگذارد.

 

غذای باقیمانده را خارج از یخچال نگذارید

 

حقیقت آن است که سرد کردن آرام مواد غذایی در محیط خانه به مراتب خطرناک‌تر است. بسیاری از باکتری‌های بیماری‌زا می‌توانند در دمای بین ۲۰ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد جمعیت خود را هر نیم ساعت دو برابر کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد نیمی از مسمومیت‌های گسترده غذایی در سال ناشی از شرایط بد نگهداری غذا در رستوران‌هاست.

مراجع و تدوین‌کنندگان استاندارد‌های غذایی می‌گویند بهتر است مواد غذایی را که اضافه آمده است و در یخچال نگهداری می‌کنید زود مصرف کنید. این زمان برای اسپاگتی و ماکارونی پخته شده به دلیل رشد آرام باکتری‌ها در دمای یخچال بین یک تا دو روز است. غذا‌های پخته شده‌ای هم که در دمای فریزر نگهداری می‌شوند باید پیش از چهار ماه مصرف شوند.

بهتر است بدانید که برنج پخته شده (پلوها) را باید طی یک روز مصرف کرد. برنج خام حاوی اسپور‌های مقاومی است که به راحتی می‌تواند دمای جوش آب و پخت برنج را تحمل کند. این اسپور‌ها نه‌تنها طی طبخ دوام می‌آورند بلکه بعدا می‌توانند از کپسول خود خارج شوند و سمی ترشح کنند که آن هم در برابر حرارت مقاوم است. مصرف غذای آلوده به این اسپور‌ها اسهال و استفراغ و مسمومیت غذایی منجر خواهد شد.