انتخابات شورای دانش‌آموزی نوعی تمرین دموکراسی است/ انتخابات شوراهای دانش‌آموزی نماد پویایی و نشاط در مدرسه است سیکاپل تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود/ مهم‌ترین وظیفه ما در شورای ترافیک فرهنگ‌سازی است یزدانی مدال برنز جهانی را به گردن آویخت تأمین ۵۰ درصد آب کشاورزی جویبار با لایروبی آب‌بندان‌ها/ لایروبی ۶ قطعه آبندان در جویبار با اعتبار ۶ میلیارد تومان آب‌بندان‌ها منبع اصلی تأمین آب کشاورزی در جویبار هستند/جویبار در اولویت لایروبی آب‌بندان‌ها در استان است مدال برنز کاراته‌کار جویبار در المپیک جوانان سردمداران FATF از حامیان اصلی مالی و سیاسی تروریست‌ها هستند خط قرمز من پایبندی به قانون است/ نگاه من در کار پرهیز از هرگونه تنش و حاشیه است/ ازتمام ظرفیت‌ها برای توسعه جویبار کمک خواهم گرفت جذب ۷۱ درصدی اعتبار اشتغال روستایی در جویبار/ وضعیت جذب اعتبار در جویبار رضایت‌بخش نیست احداث اولین پارک جنگلی در جویبار با بهترین کیفیت

به گزارش جویباران، سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت‌وگو در خصوص ارتباط مصرف شیر بروز برخی عوارض اظهار داشت: بیشترین عوارض ناشی از مصرف شیر در افرادی که دستگاه گوارششان تحمل مصرف شیر را ندارد در قالب نفخ معده، اسهال، دل درد، و بروز صدا از کانال گوارش است.

وی تصریح کرد: همچنین برخی از افراد پس از مصرف شیر با عوارضی از قبیل تنگی نفس، آسم تورم مخاط مجاری تنفسی نیز روبه رو می‌شوند.

 این متخصص تغذیه ادامه داد: البته عوارض دیگری که به عدم تحمل قند یا لاکتوز شیر نسبت داده شده است که سردرد، میگرن، سرگیجه و اختلال در تمرکز حواس از جمله این عوارض بشمار می‌روند.

مظهری گفت: افرادی که به سردردهای مزمن یا میگرن مبتلا هستند، بهتر است فهرستی از غذاهایی که در اثر مصرف آنها بر شدت یا دفعات ابتلا به سردرد معمولی یا میگرنی افزوده می‌شود، تهیه کنند و با حذف این مواد غذایی سایر مواد غذایی را جایگزین آن‌ها کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که اثر برخی از غذاها فورا ظاهر نمی‌شود و در مواقعی ۲۴ ساعت بعد از مصرف غذا یا دیرتر، می‌توان تاثیرگذاری آن ها را مشاهده کرد. اما بطور کلی اگر افراد می‌خواهند از سر دردهای روزانه خود بکاهند بهتر است با شناسایی مواد غذایی که نسبت به آن‌ها آلرژی دارند از مصرف آن‌ها پرهیز کنند.

وی در خصوص مواد غذایی مفید برای کاهش سردرد اظهار داشت: مصرف کپسول‌های روغن ماهی فاقد متیل مرکوری می‌تواند نقش بسزایی در کاهش درد سر ایفا کند.

مظهری گفت: همچنین باید توجه داشت مصرف روغن‌های اشباع شده حیوانی و گیاهی را باید محدود یا حذف کرد و روغن‌های مایع حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده استفاده را جایگزین آن ها کرد.

وی در پایان گفت: این افراد می‌توانند برای کاهش سر درد پودر زنجبیل به مقدار ۵/۰ تا ۶/۰ گرم یا یک‌سوم قاشق چای‌خوری را در آب حل کرده و چهار بار در روز به محض بروز اولین علائم آغاز سردرد مصرف کنند.