اسرائیل به دنبال حکمرانی بر تمام کشورهای عربی است/ مقاومت، ایستادگی و انتفاضه راه‌حل مقابله با اسرائیل و آمریکا واکنش شدید امام‌جمعه جویبار به جشن‌های نامتعارف شهرداری/ اگر می توانید سبد کالا تهیه و نیازمندان را شاد کنید برگزاری محفل انس با قرآن در شهرستان جویبار + تصاویر اروپا قابل‌اعتماد نیست زیرا طرف آمریکا است با مدیریت صحیح کاهش چشمگیری در مصرف آب کشاورزی داشیم/ فقط ۳۰ درصد آب ذخیره آب‌بندان ها مصرف شد حل مشکل زباله شهر جویبار نیاز به عزم شهرستانی دارد/ مشکلات مالی مانع بهبود وضعیت زمین دپوی زباله است سفالینه های «کلاگرمحله» بازار ندارد/ آخرین بازمانده‌های سفالگری سفالگری جویبار دولت باید برجام را با نگاه مقام معظم رهبری مدیریت کند/ FATF در چارچوب حقوقی و قضایی است نه سیاسی دپوی زباله در باغ های جویبار/ روستاها درگیر بحران زباله ۹۵ درصد مساجد جویبار دارای روحانی هستند/ از ظرفیت روحانیون بومی در ماه رمضان استفاده می‌کنیم

به گزارش جویباران، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی، اظهار داشت: افزودنی‌ها در حفظ سلامت و جاذبهٔ مواد غذایی در مسیر انتقال به مراکز فروش مؤثر هستند.

وی افزود: این افزودنی‌ها، با بهبود طعم، رنگ، افزایش مدت زمان پایداری و قوام محصولات غذائی، باعث ارتقاء کیفیت و جاذبهٔ بیشتر آنها می‌شوند.

این کارشناس ادامه داد:  افزودنی‌ها در سال های گذشته در امر نگهداری، طعم‌دهندگی، ترکیب، قوام و رنگ مواد غذایی تأثیر به‌سزایی دارند و نقش مهمی را برای جلب جبران کمبود مواد غذایی ایفا می‌کنند.

حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه این مواد افزودنی جوابگوی نیاز مصرف‌کنندگان در تمامی فصول سال برای دستیابی به غذایی سالم، اشتهاآور و قابل تهیه هستند، اظهار کرد: امروزه افزودنی‌های رنگی و مصرفی در مواد غذایی، بیش از هر زمان دیگر تحت نظارت و بررسی قرار دارند.

کارشناس بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه نیتریت و نیترات سدیم علاوه بر تشدید طعم و رنگ سوسیس و کالباس می توانند مانع فعالیت سم بوتولیسم که سمی کشنده است شوند، خاطرنشان کرد: همچنین به گفته متخصصان تغذیه این افزودنی ها می توانند در گوارش نوعی ماده سرطان‌زا تولید کنند.

وی همچنین در ادامه گفت: البته نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند اما استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند منجر به ایجاد می شود.

این کارشناس تاکید کرد: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.

حسین عبدالعزیزی در پایان تصریح کرد: برخی پزشکان نیز بر این باورند که بعضی افزودنی ها همچون مواد افزودنی موجود در پفک، ساندیس‌ها و نوشابه ها می توانند آلرژی ایجاد کنند.