اسرائیل به دنبال حکمرانی بر تمام کشورهای عربی است/ مقاومت، ایستادگی و انتفاضه راه‌حل مقابله با اسرائیل و آمریکا واکنش شدید امام‌جمعه جویبار به جشن‌های نامتعارف شهرداری/ اگر می توانید سبد کالا تهیه و نیازمندان را شاد کنید برگزاری محفل انس با قرآن در شهرستان جویبار + تصاویر اروپا قابل‌اعتماد نیست زیرا طرف آمریکا است با مدیریت صحیح کاهش چشمگیری در مصرف آب کشاورزی داشیم/ فقط ۳۰ درصد آب ذخیره آب‌بندان ها مصرف شد حل مشکل زباله شهر جویبار نیاز به عزم شهرستانی دارد/ مشکلات مالی مانع بهبود وضعیت زمین دپوی زباله است سفالینه های «کلاگرمحله» بازار ندارد/ آخرین بازمانده‌های سفالگری سفالگری جویبار دولت باید برجام را با نگاه مقام معظم رهبری مدیریت کند/ FATF در چارچوب حقوقی و قضایی است نه سیاسی دپوی زباله در باغ های جویبار/ روستاها درگیر بحران زباله ۹۵ درصد مساجد جویبار دارای روحانی هستند/ از ظرفیت روحانیون بومی در ماه رمضان استفاده می‌کنیم

به گزارش جویباران، اگرچه کم تحرکی یکی از دلایل اصلی ابتلا به بیماری‌های پروستات است، اما مهم‌تر از آن تغذیه نادرست نقش مهمی در به خطر افتادن این عضو بدن دارد. به همین دلیل و امروزه آموزش‌های بیشتری نسبت به گذشته درباره نوع غذا و نحوه غذاخوردن به مردان داده می‌شود تا بیماری‌های پروستات را مهار کنند.به نقل از سلامت نیوز ، سرطان پروستات دومین سرطان در مردان است. اگر مراقب تغذیه خود باشید احتمال سرطان را کاهش می‌دهید:

 

۵ ماده غذایی که سلامت پروستات را به خطر می‌اندازد؟

 

چربی‌های اشباع و هیدروژنه:

این نوع چربی‌ها نه تنها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند بلکه مشکلات مربوط به پروستات را نیز توسعه می‌دهند. مطالعات نشان می‌دهد مردانی که این نوع چربی‌ها را به وفور مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی قرار دارند. در عوض مردانی که از چربی‌هایی مانند آووکادو، آجیل، روغن زیتون و دانه استفاده می‌کنند، شانس ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی را از خود دور خواهند کرد.

الکل:

پژوهشگران استرالیایی هشدار دادند احتمال بروز سرطان پروستات در مردانی که الکل مصرف می‌کنند ۲۰ درصد بیشتر از مردانی است که از مصرف این قبیل نوشیدنی‌ها خودداری می‌کنند. انستیتو ملی تحقیقات دارویی استرالیا در این باره گزارش داد که این یافته‌ها بر اساس بازبینی نزدیک به ۳۶ پژوهش مختلف روی الکل و سرطان پروستات بدست آمده است. پژوهشگران خاطر نشان کردند این خطر در دوران میانسالی حتی بیشتر می‌شود و با افزایش مقدار مصرف الکل افزایش می‌یابد.

گوشت‌های فراوری شده:

آنچه شما در رستوران‌ها و یا به عنوان غذای گوشتی نیمه آماده از سوپرمارکت‌ها می‌خرید با انواع چاشنی‌ها و طعم دهنده‌ها آمیخته است تا شما لذت بیشتری از خوردن غذا ببرید. در بیشتر موارد آنچه شما به عنوان فرآورده‌های گوشتی مصرف می‌کنید مملو از چربی و امحا و احشا حیوان است و درصد گوش قرمز آن بسیار ناچیز است. مصرف این نوع مواد خوراکی به سلامت پروستات آسیب می‌زند.

نوشیدنی‌های انرژی زا:

‏مصرف زیاد این نوشیدنی‌ها، مثل خوردن هر نوع نوشیدنی الکلی است. این مایعات باعث کم آبی بدن شده و کم آبی باعث رسوب زیاد مواد سمی در مثانه می‌شود. آب زیاد بنوشید و مصرف نوشیدنی‌های تجاری را کم کنید تا مواد سمی را بهتر و بیشتر دفع کنید. ‏

لبنیات پرچرب:

مصرف بیش از حد این محصولات خطر مرگ و میر بر اثر سرطان پروستات را افزایش می‌دهد. در عوض مردانی که محصولات لبنی کم چرب مصرف می‌کنند، خود را در مقابل ابتلا به این سرطان ایمن کرده‌اند.